Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Simbolul lui Liverpool, Steven Gerrard, poate merge la închisoare pentru cinci ani

Simbolul lui Liverpool, Steven Gerrard, poate merge la închisoare pentru cinci ani

Simbolul lui Liverpool, Steven Gerrard, poate merge la închisoare pentru cinci ani
Sursa foto: Steven Gerrard
23 Ian 2009   •   15:39

Internaţionalul englez Steven Gerrard are tot mai multe motive să se teamă că îşi va petrece următorii cinci ani la puşcărie. El s-a prezentat, vineri, la Tribunalul din Southport, unde i-au fost comunicate acuzele ce i se aduc. Motivul pentru care Gerrard este anchetat are strânsă legătură cu o încăierare dintr-un bar, în care un bărbat, Marcus McGee, a fost lovit, având nevoie de spitalizare. Evenimentul a avut loc pe 29 decembrie, imediat după un meci disputat de echipa sa în Premier League.
Căpitanul "Cormoranilor" a fost chemat la tribunal pentru confirma unele date personale, cum ar fi data naşterii, adresa, dar şi că a înţeles capul de acuzare. Cu această ocazie, Gerrard a negat cum că ar fi vinovat de atacul asupra victimei McGee şi a pledat nevinovat. Chiar dacă această vizită i-a luat foarte puţin lui Gerrard, englezul de 28 de ani se poate teme că, în curând, va trebui să facă altă vizită după gratii, care să dureze mult mai mult. Mijlocaşul lui FC Liverpool nu a venit singur la Tribunal, el fiind chemat alături de John Doran şi Ian Smith, şi ei implicaţi în conflicul din decembrie, conform goal.com.
Suporterii în susţin, în continuare, pe căpitanul echipei lor, numeroase persoane fiind prezente în faţa tribunalului atunci când Gerrard şi-a făcut apariţia. Un purtător de cuvânt al curţii a declarat:
"Administratorul tribunalului s-a întâlnit cu reprezentanţi ai poliţiei locale şi a decis că accesul publicului nu se va permite la înfăţişarea în cauză, din motive de securitate."
Steven Gerrard, în vârstă de 28 de ani, a jucat întreaga sa carieră la FC Liverpool, pentru care a debutat în 1997. De atunci, emblematicul jucător a strâns nu mai puţin de 322 de apariţii în culorile clubului şi 64 de goluri.
Foto: www.soccermanager.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steven Gerrard FC Liverpool
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close