Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Steven Gerrard riscă până la 5 ani de închisoare pentru altercaţia dintr-un bar britanic

Steven Gerrard riscă până la 5 ani de închisoare pentru altercaţia dintr-un bar britanic

Steven Gerrard riscă până la 5 ani de închisoare pentru altercaţia dintr-un bar britanic
30 Dec 2008   •   21:25

Căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard, care a fost arestat pentru acuzaţia că în noaptea de duminică spre luni, după ce a marcat două goluri în meciul cu Newcastle, a fost implicat într-un scandal împreună cu alte cinci persoane, riscă o pedeapsă de până la 5 ani de închisoare. Mijlocaşul a fost eliberat din arest marţi dimineaţă, însă el a fost inculpat pentru agresiune, aminteşte The Sun. Totul a pornit de la un comentariu făcut de bărbatul agresat la adresa lui Gerrard, spun martorii.
Clubul la care joacă mijlocaşul, Liverpool, a dat marţi publicităţii un comunicat prin care a ţinut să îl asigure pe fotbalist că va beneficia de tot suportul pe parcursul anchetei deschise de poliţie. "Steven şi-a făcut datoria din plin faţă de Liverpool în cei 10 ani de când joacă la noi, astfel încât noi îl vom ajuta aşa cum putem", se arată în comunicatul citat de NewsIn.
La rândul ei, Federaţia Engleză de Fotbal a menţionat că poziţia jucătorului în naţionala Angliei nu este pusă sub semnul întrebării. Mijlocaşul va fi în continuare selecţionat la naţională, atâta timp cât el nu vafi condamnat de autorităţile locale.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steven Gerrard
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close