Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cristi Tănase, implicat într-un scandal cu săbii şi cuţite. Bătaia ar fi pornit din cauza iubitei

Cristi Tănase, implicat într-un scandal cu săbii şi cuţite. Bătaia ar fi pornit din cauza iubitei

Cristi Tănase, implicat într-un scandal cu săbii şi cuţite. Bătaia ar fi pornit din cauza iubitei
09 Ian 2011   •   18:51

Cristi Tănase, căpitanul echipei Steaua, a fost implicat într-o bătaie la o discotecă din Olteniţa. O altercaţie cu săbii şi cuţite din care, potrivit unor surse, sportivul ar fi ieşit rănit şi a ajuns la spital. Tănase ar putea fi sancţionat de către antrenorul Marius Lăcătuş pentru comportamentul său. Cristi Tănase are 23 de ani şi a mai fost implicat în trecut în diverse scandaluri prin cluburile de noapte.

Scandalul a avut loc într-o discotecă din Olteniţa, unde Cristi Tănase a fost cu fratele său şi cu noua sa prietenă, Diana Gureşoaie. Se pare că de la fată ar fi pornit o bătaie ca în filme, cu săbii şi cuţite. Stelistul a mers într-un club în care venea de obicei prietenul Dianei. Fotbalistul a ajuns la camera de gardă a spitalului din Olteniţa în urma scandalului.

Cristi Tănase recunoaşte că a fost implicat într-un scandal


Finanţatorul Gigi Becali nu a fost prea impresionat de comportamentul lui Tănase, iar antrenorul Marius Lăcătuş crede că jucătorul nu a ieşit prea şifonat din încăierare şi va fi prezent la reunirea echipei.

În ultima vreme, unii fotbaliştii români se remarcă mai mult prin ce fac prin cluburi decât pe teren. Lista ar putea începe cu Adrian Mutu şi ar putea continua cu Cristi Tănase, care este renumit pentru petrecerile cu fete prin cluburi.



×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close