Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: A venit dracul în România. Vând tot, inclusiv Steaua

Gigi Becali: A venit dracul în România. Vând tot, inclusiv Steaua

Gigi Becali: A venit dracul în România. Vând tot, inclusiv Steaua
20 Ian 2010   •   14:10

Deşi a absentat cam mult în ultimul timp de la şedinţele Parlamentului European, Gigi Becali spune că se simte foarte bine la Bruxelles şi că vrea să încheie socotelile cu România, respectiv Steaua.

"I-am zis şi lui Virgil (n.r. Becali) că vând tot şi nu mai vreau să am de-a face cu nimeni. Nu vedeţi la ce s-a ajuns în fotbalul românesc şi în societate? A venit dracul în România, vă spun eu! Oameni îngropaţi de vii. Mai multă cruzime nu am văzut. S-a ajuns prea departe cu tot ce se întâmplă în ţara asta", a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

"Vând inclusiv Steaua. Am mai spus, dar la un moment dat chiar o să fac asta. Fotbalul este prea puţin important. Să încep iar să strig că ia Steaua campionate şi cupe?! Important e să scăpăm de dracii din ţara asta", a mai declarat Becali.

Vorbind despre subiectul săptămânii în România, "flacăra violet", Becali a confirmat totodată că Steaua Bucureşti nu este magică, precum spun suporterii, ci este căzătoare. "O singură stea e magică. Aceea a magilor adevăraţi, din Bethleem. Restul sunt stele căzătoare. Pe mine nu mă veţi auzi vorbind niciodată despre magie. Fie albă, fie neagră. Eu cred în cuvântul şi puterea Domnului, cred în Cruce. Nu mă interesează altceva", a spus finanţatorul Stelei.

Becali a mai declarat pentru ProSport că nu ar apela la "atacatorul energetic" Aliodor Manolea pentru a câştiga titlul în România: "Nu am nevoie de puterea lui Apuleodor nici pentru 17 miliarde de titluri. Eu vreau să câştig totul cu energia mea şi prin voie divină. Cu smerenie şi lacrimi, nu prin magie. Pentru mine, repet, pentru mine, nu acuz pe nimeni că face asta, echivalează cu un pact cu Diavolul. Eu caut mântuirea, nu viaţa pe pământ".

Finanţatorul Stelei a mărturisit că i-a spus şi prietenului său Viorel Hrebenciuc că "dacă aţi văzut că vin ei cu magie, voi trebuia să aduceţi apă sfinţită şi mir. Da' voi ce-aţi făcut? Aţi încercat şi voi cu magie, iar a lor a fost mai puternică", explicând că dacă Mircea Geaonă nu se ducea înaintea alegerilor la Sorin Ovidiu Vântu "nici 700 de magi nu îl ajutau pe Băsescu să câştige" cursa pentru Cotroceni.

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close