Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Meciul amical România - Argentina, anulat. Au fost vândute deja peste 30.000 de bilete

Meciul amical România - Argentina, anulat. Au fost vândute deja peste 30.000 de bilete

Meciul amical România - Argentina, anulat. Au fost vândute deja peste 30.000 de bilete
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
26 Iul 2011   •   08:21

Presa argentiniană: Federaţia de Fotbal a Argentinei a decis anularea meciului amical România - Argentina. Selecţionerul Argentinei, Sergio Batista a fost demis luni noapte.

Meciul ar fi trebuit să se joace pe 10 august pe Arena Naţională din Bucureşti. Federaţia Română de fotbal a pus deja in vanzare bilete pentru meciul din august. Peste 30.000 din 50.000 de bilete au fost deja vândute.

Anunţul privind anularea partidei a fost postat şi pe site-ul Federaţiei Argentiniene.

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, intuia luni şi de unde vin presiunile pentru ca Argentina să amâne sau anuleze amicalul: "Probabil că Barcelona şi Real au cerut jucătorii, să poată pregăti cât de cât Supercupa Spanei, sunt orgolii mari şi acolo. Guardiola şi Mourinho se luptă pe 14 şi pe 17 august pentru primul trofeu al sezonului şi vor să aibă tot lotul la dispoziţie".

"Am auzit şi noi că federaţia argentiniană a suspendat amicalul nostru din 10 august, însă nu am primit încă nimic oficial la federaţie. Dacă aşa se va întâmpla, nu mi se pare normal deloc. Federaţia Argentiniană a solicitat o sumă importantă de bani, 1,5 milioane de euro, pentru a veni la Bucureşti, iar acum suntem puşi într-o astfel de situaţie. Astăzi vom trimite o adresă la FIFA pentru a întreba ce se întâmplă", a mai spus Lupescu.

Lupescu a mai spus că în cazul în care meciul nu va avea loc, persoanele care au achiziţionat bilete îşi vor primi banii înapoi.

 


×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close