Antena 3 CNN Sport Gerard Pique se retrage din fotbal. Anunțul făcut de sportiv printr-un mesaj video: "Voi transmite fiilor mei dragostea pentru Barca"

Gerard Pique se retrage din fotbal. Anunțul făcut de sportiv printr-un mesaj video: "Voi transmite fiilor mei dragostea pentru Barca"

Fundaşul spaniol Gerard Pique, triplu câştigător al Ligii Campionilor cu FC Barcelona, a anunţat ieri că se retrage din fotbal.

Gerard Pique se retrage din fotbal. Anunțul făcut de sportiv printr-un mesaj video: "Voi transmite fiilor mei dragostea pentru Barca"
Sursa foto: Twitter/ Gerard Pique
de Mia Lungu    |    04 Noi 2022   •   09:30

"Meciul de sâmbătă (cu Almeria – n.red.) va fi ultimul meu meci pe Camp Nou", a anunţat Pique într-o scurtă înregistrare video difuzată pe contul său de Twitter.

"Vreau să vă spun că am hotărât că a sosit timpul să închei această călătorie", a mai spus internaţionalul spaniol în acest video, în care prezintă imagini cu el în copilărie în tricoul Barcelonei.

"Nu va mai fi nicio altă echipă după Barca. Vreau să devin încă un fan, voi susţine echipa şi voi transmite fiilor mei dragostea pentru Barca", a adăugat el. "Şi, mai devreme sau mai târziu, voi reveni", a conchis Pique.

"El face parte din blazonul Barcei,va fi întotdeauna un lider pentru fanii Barcelonei, a demonstrat clar că iubeşte Barca", a declarat preşedintele clubului, Joan Laporta, pentru Barca TV.

"Pique înţelege situaţia noastră cu privire la Fair Play-ul financiar şi îşi doreşte foarte mult să ajute clubul", a adăugat Laporta.

Gerard Pique a divorțat recent de cunoscuta cântăreaţă columbiană Shakira, alături de care are doi copii.

×
Subiecte în articol: Gerard Pique fotbal se retrage
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close