Antena 3 CNN Sport Gestul emoționant făcut de Universitatea Craiova pentru ucraineni: "Nu putem trece cu vederea acest război fără sens care, în ultima săptămâna, a zguduit omenirea"

Gestul emoționant făcut de Universitatea Craiova pentru ucraineni: "Nu putem trece cu vederea acest război fără sens care, în ultima săptămâna, a zguduit omenirea"

În semn de solidaritate cu cetățenii ucraineni, Universitatea Craiova a decis ca numele jucătorilor de pe tricouri să fie înlocuite cu numele orașelor din Ucraina care au fost atacate de ruși.

Gestul emoționant făcut de Universitatea Craiova pentru ucraineni: "Nu putem trece cu vederea acest război fără sens care, în ultima săptămâna, a zguduit omenirea"
Sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    02 Mar 2022   •   19:03

"Astăzi nu este doar despre fotbal, ci și despre solidaritatea față de poporul ucrainean, aflat în fața pericolului extincției ca urmare a invadării Ucrainei de către forțele armate ale Federației Ruse. Nu putem trece cu vederea acest război fără sens care, în ultima săptămâna, a zguduit omenirea.

Astăzi este despre vecinii noștri și despre faptul că suntem, cu toții, alături de ei.

Astăzi, Știința va intra pe teren cu gândul la ei. Vom evolua cu tricouri special personalizate cu numele celor mai importante orașe din Ucraina, în care mii de cetățeni ucraineni și-au dat viața pentru a-și apăra patria.

Toate tricourile oficiale de joc ale Științei vor fi ulterior oferite Peluzei Nord Craiova pentru a fi scoase la licitație pe pagina oficială de Facebook a galeriei noastre. Toată suma adunată va fi apoi donată ONG-urilor din Ucraina pentru a ajunge la oamenii care se zbat să supraviețuiască. Budʹ міцною, Україно!",  este mesajul postat de Universitatea Craiova pe contul de Facebook.

? UNIȚI PENTRU UCRAINA! ? Astăzi nu este doar despre fotbal, ci și despre solidaritatea față de poporul ucrainean,...

Posted by Universitatea Craiova on Wednesday, 2 March 2022

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close