Antena 3 CNN Sport Ion Țiriac, veste incredibilă pentru bucureșteni

Ion Țiriac, veste incredibilă pentru bucureșteni

Ion Țiriac, veste incredibilă pentru bucureșteni
16 Sep 2015   •   16:28

Fundaţia Olimpică Româna a inaugurat astăzi două terenuri de tenis pe zgură, în cadrul Complexului Sportiv Ion Ţiriac, la fosta bază sportivă Granitul, scrie prosport.ro.

Ţiriac a vorbit despre una din marile sare dorinţe: atragerea de fonduri europene pentru a construi baze sportive. Fostul jucător de tenis a amintit despre implicarea sa ridicarea unui patinoar, dar avertizează autorităţile că şi-ar dori să se găseasscă soluţii pentru mai multe astfel de baze sportive.

"În câţiva ani o să aveţi cel puţin 10, 50.000 de astfel de "oaze". Poate dacă am avea atâtea, în loc de două, am multiplica numărul acestori copii cu 50.000.
Astăzi am o întâlnire cu domnul de la fonduri europene (n.r. ministrul Marius Nica) să vedem câţi bani putem obţine pentru a face două stadioane de hochei, în loc de unul... Poate nu se mai întorc banii la Bruxelles. Eu nu am nevoie de recunoaştere, am ştiut mereu cine sunt Budapesta are 23 de terenuri de hochei, Bucureştiul nu are niciunul. Am promis că îl fac, dar poate facem două, trei, patru... şi un bazin olimpic lipit", a declarat Țiriac.

Mai multe, pe prosport.ro.

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac bazin
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close