Antena 3 CNN Sport Scandal sexual în fotbal! Antrenorul echipei Malaga a fost demis după apariția unei filmări compromițătoare!

Scandal sexual în fotbal! Antrenorul echipei Malaga a fost demis după apariția unei filmări compromițătoare!

Clubul de fotbal Malaga, din divizia a doua a campionatului Spaniei, a anunţat că l-a demis pe antrenorul Victor Sanchez del Amo la patru zile după ce l-a suspendat fiindcă a apărut într-un video cu conţinut sexual explicit, informează Reuters.

Scandal sexual în fotbal! Antrenorul echipei Malaga a fost demis după apariția unei filmări compromițătoare!
Sursa foto: Foto: Pixabay
13 Ian 2020   •   11:35

"Malaga a decis să-l concedieze pe Victor Sanchez del Amo din motive disciplinare", a indicat clubul într-un comunicat, adăugând că nu a putut ajunge la un acord cu tehnicianul pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului.

Clubul consideră că a fost grav afectat de acest incident.

Victor Sanchez, un fost mijlocaş de 43 de ani, cu 8 selecţii la naţionala Spaniei, a afirmat că a fost victima hărţuirii şi şantajului. "Aici eu sunt victima. Sunt victima şantajului, dar sunt curajos şi voi merge mai departe", a declarat vineri tehnicianul.

Un bărbat de 41 de ani a fost arestat vineri pentru că a postat ilegal acest video, potrivit poliţiei spaniole. Bărbatul a fost eliberat după ce a fost interogat. Poliţia anchetează afirmaţia lui Victor Sanchez că a fost şantajat.

Malaga, care a jucat sferturile de finală ale Ligii Campionilor în 2013, este acum pe locul 16 în eşalonul secund după 22 de etape, la un punct deasupra zonei retrogradării.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Malaga
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close