Antena 3 CNN Sport SUV Fest 2021, la Ciolpani. Două zile de test drive și distracție

SUV Fest 2021, la Ciolpani. Două zile de test drive și distracție

SUV Fest 2021 se desfăşoară în perioada 23-25 iulie, la Ciolpani şi este un amplu eveniment dedicat proprietarilor de SUV-uri şi nu numai.

SUV Fest 2021, la Ciolpani. Două zile de test drive și distracție
de Alin Tarnovschi    |    22 Iul 2021   •   09:55

SUV Fest 2021 este, potrivit organizatorilor, un eveniment care își propune să aducă mai aproape de potențialii clienți cele mai noi și interesante oferte ale importatorilor auto români.

Și nu doar pe hârtie, ci față în față și nu doar static, ci cu sesiuni complete de test-drive, desfășurate pe traseele complexului TCS Racing Park, din Ciolpani.

Gândit ca o experiență completă, evenimentul propune o expoziție auto, o zonă de test drive, unde se poate testa SUV-ul preferat, o pistă pentru bicicliști, loc de joacă pentru copii, mâncare savuroasă de la cele mai apreciate food truck-uri și muzică bună. 

Doritorii se pot înscrie pe site-ul evenimentului SUV Fest pentru a-și rezerva testul cu mașina care îi interesează: Audi, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Mazda, Mercedes, Nissan, Suzuki și Toyota SUV-uri, dar și câteva modele off-roader, toate vor fi disponibile. 

Accesul la eveniment este gratuit.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: SUV Fest 2021 Ciolpani
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close