Antena 3 CNN Timp liber Muzică Accesul decalat la SAGA Festival, din cauza furtunii din București! Anunțul Jandarmeriei pentru participanți

Accesul decalat la SAGA Festival, din cauza furtunii din București! Anunțul Jandarmeriei pentru participanți

Accesul participanților la SAGA Festival este decalat din cauza vremii. Bucureștiul se află sub o avertizare meteo nowcasting Cod portocaliu de ploi și vijelii.

Accesul decalat la SAGA Festival, din cauza furtunii din București! Anunțul Jandarmeriei pentru participanți
Sursa foto: Facebook/ SAGA Festival
de Mia Lungu    |    25 Iun 2023   •   17:16

Ca urmare a avertizării meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie și a fenomenelor prognozate în București, caracterizate de descărcări electrice, grindină și averse torențiale, organizatorul evenimentului SAGA Festival și forțele de ordine au dispus măsura decalării accesului participanților la eveniment până la ora 18:00.

În continuare, organizatorul evenimentului nu va permite accesul cu umbrele, deoarece reprezintă obiecte de risc în astfel de condiții meteo, participanților fiindu-le recomandată purtarea pelerinelor de ploaie. 

"Le recomandăm cetățenilor ca, pe durata fenomenelor meteo, să se adăpostească în clădiri și să urmărească informările emise de autorități și site-ul organizatorului", transmite Jandarmeria. 

Meteorologii au emis o avertizare nowcasting cod portocaliu pentru ploi torențiale și vijelie în București. Sunt așteptate averse torențiale care vor acumula peste 20...25 l/mp și izolat 30 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie și grindină. Codul rămâne în vigoare până la ora 17.10.

 

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close