Antena 3 CNN Timp liber Se deschide cel mai mare parc de distracţii din România. Superland va avea Cinema 8D, unic în Europa

Se deschide cel mai mare parc de distracţii din România. Superland va avea Cinema 8D, unic în Europa

Se deschide cel mai mare parc de distracţii din România. Superland va avea Cinema 8D, unic în Europa
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Sep 2017   •   14:59

Superland, cel mai mare mall pentru copii din Europa, se va deschide în noiembrie la Braşov. 

Compania a demarat o campanie de recrutări, încercând să angajeze 120 de persoane, din care 60 sunt doar îngrijitorii de copii. Valoarea investiţiei se ridică la aproximativ cinci milioane de euro, dar ulterior valoarea acesteia a crescut până la aproximativ opt milioane de euro. 

”În principiu, vor fi create peste 220 de locuri de muncă, având în vedere că vor fi 50 de magazine care vor avea personal propriu, aceştia alăturându-se celor 120 de angajaţi ai noştri”, a explicat Păunescu, fost şef al Gărzii Financiare Braşov.
  
Potrivit busineesmagazin.ro, centrul comercial va avea pe o zonă de 1.600 de metri pătraţi tobogane, va avea un Luna Park, o zonă de jocuri electronice şi una dedicată realităţii virtuale. De asemenea, dezvoltatorul a anunţat că o zonă principală de atracţie va fi reprezentată de simulatorul de schi, dar şi de cinematograful 8D la 360 de grade. „Este primul cinematograf de acest fel din estul Europei”, a mai spus Păunescu. Vor fi create cinci săli tematice de evenimente, precum şi o zonă de spectacole.

×
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close