Antena 3 CNN Timp liber Turism Halkidiki, în topul preferințelor românilor pentru vacanțe

Halkidiki, în topul preferințelor românilor pentru vacanțe

Turiștii care ajung în această vară în Halkidiki se pot bucura de cele mai înalte standarde în ceea ce înseamnă cazarea. Resorturile de lux, un concept nou pentru insula din Marea Egee, atrag turiști din întreaga lume.

de Alexandra Axinia    |    09 Iun 2023   •   12:07

Complexurile hoteliere sunt situate în afara localităților, în zone relativ izolate, unde turiștii pot găsi tot ce își doresc. Conceptul acestor resorturi de lux este: clientul înainte de orice. 

Toate grijile și nevoile sunt rezolvate de personalul pregătit să satisfacă orice dorință. Experiența unică este dată de serviciile ultra all inclusiv. Patru restaurante, trei baruri, o plajă privată și multe facilități, chiar și pentru cei mici, de toate acestea beneficiază turiștii care merg în Halkidiki.

Citește și: Halkidiki, destinaţia din Grecia preferată de mii de români. Care sunt principalele atracții

Fie că vorbim de hoteluri cu regim de demipensiune sau ultra all inclusive, în Grecia, experiența culinară este una inedită. Preparatele tradiționale sunt pregătite cu mare atenție de bucătarii greci din produse cât mai proaspete.

Nimic nu se compară cu legumele proaspete sau brânzeturile fine din Grecia asezonate cu uleiul de măsline. De asemenea, fructele de mare sau peștele proaspăt pescuit din apele Mării Egee au o savoarea pe care nu o întâlnești decât aici.

Aceste hoteluri oferă condiții de cazare deosebite, de la cameră cu piscină individuală în balcon, până la vile de lux în care poți petrece clipe de neuitat.

Pentru un sejur de șapte nopți, prețurile pot ajunge și la zece mii de euro. Pentru a ajunge în Halkidiki, românii trebuie să apeleze la mașina proprie sau la cursele cu autocarul.

În următorii ani se vor mai deschide cinci hoteluri de cinci stele în Halkidiki.

×
Subiecte în articol: Halkidiki destinații de vacanță
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close