Antena 3 CNN Actualitate ANAF plătește lunar 26.000 de euro pe paza sediilor INTACT. Președintele ANAF recunoaște: "Eu cred că este foarte mult"

ANAF plătește lunar 26.000 de euro pe paza sediilor INTACT. Președintele ANAF recunoaște: "Eu cred că este foarte mult"

ANAF plătește lunar 26.000 de euro pe paza sediilor INTACT. Președintele ANAF recunoaște: "Eu cred că este foarte mult"
15 Oct 2016   •   22:22

Președintele ANAF, Dragoș Doroș, a recunoscut sâmbătă seară, într-o emisiune specială Q&A, realizată de Alessandra Stoicescu, că i se pare într-adevăr, mare suma pe care ANAF o plătește pentru paza sediilor INTACT.

Conform datelor oficiale ANAF, suma se ridică la 26.000 de euro.

“Este mult sau puțin, și eu cred că este foarte mult. Între alte lucruri pe care noi le facem și nu se văd la suprafață este să rezolvăm o problemă de care suferă tot sistemul de achiziții publice. Modificăm procedurile și încercăm să facem curățenie. Ce pot să vă garantez este că atunci când avem orice suspiciune, când avem dovezile, avem un dialog continuu cu toate organele statului competente. Problema corupției, a integrității, este importantă.”

De altfel, Doroș a explicat că acesta nu este un caz unic și că sunt mai multe cazuri asupra cărora există suspiciuni asemănătoare.

“Pot să vă spun că în sertarele noastre sunt mult mai multe lucruri care au suspiciunea aceasta și absolut toate își urmează cursul instituțional. Am sesizat instituțiile competente. Ce ne interesează pe noi este să facem ordine la noi. Trebuie să recunoaștem și fără să acuz colegii din ANAF, cei care fac prostii trebuie să plătească. Avem și colegi care muncesc foarte mult. Avem proceduri proaste, greoaie, oameni care stau îngropați în hârtii și la care trebuie să ne ocupăm să le diminuăm cantitatea de hârtii.”

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close