Antena 3 CNN Actualitate Coincidență stranie: Udrea, în celulă cu unul dintre martorii pe care nu trebuia să-i influențeze

Coincidență stranie: Udrea, în celulă cu unul dintre martorii pe care nu trebuia să-i influențeze

Coincidență stranie: Udrea, în celulă cu unul dintre martorii pe care nu trebuia să-i influențeze
de M.Z.    |    30 Mar 2017   •   22:33

Fostul vicepreședinte ANRP Ingrid Mocanu susține că a stat în aceeași celulă cu Elena Udrea, la penitenciarul Târgșor, deși fosta blondă de la Cotroceni trebuia să nu influențeze martorii din dosarul Gala Bute, iar reprezentantul ANRP era chiar martor.

Dezvăluirea a fost făcută de fostul vicepreședinte al Autorității pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), Ingrid Mocanu, joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Întrebată dacă a cunoscut-o pe Elena Udrea, Mocanu a răspuns: ”Ne-am întânit la Târgșor. Ea era arestată și trebuia să nu influențeze martorii, eu eram martor. Și am stat în același loc, în aceeași celulă timp de două săptămâni”, a spus Ingrid Mocanu, joi, la Antena 3.

Fostul vicepreședinte ANRP a povestit că în acceași celulă stăteau 4-6 femei. Cât despre Udrea, ”supraviețuia mai bine ca mine, e mai puternică, face față bine la stres. E o persoană umană, de bun simț”, a povestit Ingrid Mocanu.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close