Antena 3 CNN Actualitate Inedit Adevărul despre moartea lui Nicu Ceaușescu! De ce s-a prăpădit de fapt

Adevărul despre moartea lui Nicu Ceaușescu! De ce s-a prăpădit de fapt

Adevărul despre moartea lui Nicu Ceaușescu! De ce s-a prăpădit de fapt
Sursa foto: sursa foto: cancan.ro
23 Sep 2017   •   10:26

Fiul dictatorului a trecut de doua ori pe langa moarte, iar sfarsitul lui Nicu Ceausescu a starnit controverse care s-au transformat in legende.

“Printisorul”, cum a fost supranumit fiul lui Nicolae Ceausescu, a trecut de doua ori pe langa moarte, insa de fiecare data a scapat la mustata. In 1996, a sfarsit intr-un spital din Viena, cu diagnosticul de ciroza hepatica. Apoi, moartea lui a fost dezbatuta la un nivel conspirational extraordinar, potrivit Cancan.

Daca pe raportul medical era scris negru pe alb ca a murit din cauza unei ciroze, in spatiul public s-au lansat informatii cum ca ar fi fosat ucis! Iar aceast poveste ar fi fost implicata inclusiv Dana Radu, ultima iubita a lui Nicu Ceausescu.

“Nicu se comporta foarte dificil, dupa ce a pierdut totul: parintii au murit, a facut inchisoare, avea o viata neimplinita, asa se simtea. A inceput sa bea pe ascuns, tinea bautura si in baie, ca sa nu-l vada cineva. S-a discutat la acea vreme ca Dana, impreuna cu serviciile secrete, i-ar fi dat multa bautura, ca sa-l omoare. O idiotenie! Ea l-a iubit enorm, astea sunt legende, chiar i-a fost alaturi”, a explicat Serghei Mizil.

Desi nu era un timp foarte sociabil, Nicu Ceausescu a reusit sa adune langa el cativa oameni importanti, persoane care i-au ramas aproape, inclusiv in perioada cea mai grea.  

“Au fost multi care au incercat sa-l salveze pe Nicu Ceausescu din decandenta, cum ar fi Lucescu, Gino Iorgulescu sau Copos, insa degeaba. Tot de ficat a murit!”, sustine Mizil.

Nicu Ceausescu, fiul fostului dictator Nicolae Ceausescu, a fost la un pas de moarte si in decembrie 1989. Profesorul Alexandru Oproiu, fostul sau medic, a povestit un episod in care Nicu a fost adus de revolutionari in studioul TVR, moment in care fiul cel mic al sotilor Ceausescu era grav ranit.

De asemenea, Nicu Ceauşescu a trecut pe langa moarte si in timp ce se afla in inchisoare, la Jilava. Fiul soţilor Ceausescu a fost dus la Spitalul Fundeni cu un intreg convoi de masini in care se aflau, printre altii, mai multi medici legisti.

×
Subiecte în articol: Nicu Ceauşescu
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close