Antena 3 CNN Actualitate Inedit Caz șocant. Medicii au crezut că au halucinații când au văzut ce avea pacientul în plămâni. "Are rădăcini!''

Caz șocant. Medicii au crezut că au halucinații când au văzut ce avea pacientul în plămâni. "Are rădăcini!''

Caz șocant. Medicii au crezut că au halucinații când au văzut ce avea pacientul în plămâni. "Are rădăcini!''
Sursa foto: sursa foto: Descopera
20 Mai 2017   •   16:52

Un tanar locuitor al capitalei Republicii Udmurtia care se plangea de dureri atroce in piept a fost diagnosticat initial cu o forma de cancer la plamani. Spre surpriza medicilor care l-au radiografiat, Artyom Sidorkin avea un bradulet de 5 cm lungime care-i crescuse in plamanul stang, potrivit Descopera.ro.

“Am crezut ca am halucinatii in momentul in care l-am operat si i-am vazut bradutul din plaman. Mi-am chemat asistentii si toti s-au minunat de situatia incredibila. Nimeni nu mai vazuse asa ceva”, declara Vladimir Kamashev, seful echipei de chirurgi si director al sectiei de oncologie din Udmurtia.

Singura explicatie plauzibila pentru acest caz consta in faptul ca Artyom a mirosit candva o cetina de brad, semintele bradului patrunzand astfel in plaman prin cavitatea nazala. Odata ajunse in plaman, datorita mediului cald si umed, samanta a incoltit.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close