Antena 3 CNN Actualitate Inedit Situație disperată în comuna invadată de șerpi. „Eu nu vreau să devin ucigaş de şerpi, vreau să găsim o soluţie”

Situație disperată în comuna invadată de șerpi. „Eu nu vreau să devin ucigaş de şerpi, vreau să găsim o soluţie”

Situație disperată în comuna invadată de șerpi. „Eu nu vreau să devin ucigaş de şerpi, vreau să găsim o soluţie”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Iul 2017   •   15:38

Invazia de şerpi din comuna Pianu, judeţul Alba, pare, cel puţin deocamdată, fără rezolvare. Primăria nu a găsit încă o soluţie, pentru că nicio firmă nu s-a arătat interesată să ajute administraţia locală să alunge reptilele din zonele locuite, scrie adevarul.ro.

„Situaţia este destul de neplăcută. Apar în curţile oamenilor şi chiar şi pe stradă. Sunt mai mulţi şi mai variaţi”, spune primarul Marin Petruse.  

Primarul comunei spune că anul acesta au apărut mai multe specii şi nu ştie dacă sunt sau nu veninoşi. „Sunt trei tipuri pe care i-au observat. Sunt unii verzi de pădure, unii galbeni mai mari şi cei negri, care mai apăreau şi în alţi ani. Am mai avut şerpi în comună, dar aşa de mulţi şi de variaţi ca şi în acest an nu s-a mai întâmplat niciodată”, spune primarul.  

„Nu a venit nimeni. M-au sunat unii din Ploieşti, să ne întâlnim. Eu le-am spus că nu avem ce să ne vedem, să vină la primărie şi să rezolve problema. Nu vreau să cumpăr eu substanţe şi, în cazul în care nu funcţionează, să mi se spună că nu le-am folosit corespunzător. Căutăm o firmă care să aibă şi personal pentru a rezolva problema. Eu nu vreau să devin ucigaş de şerpi, vreau să găsim o soluţie, o sustanţă care să îi gonească”, mai spune primarul.

×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close