Antena 3 CNN Actualitate Locale Intoxicaţi de la o conservă de ton? Directoarea unui liceu din România a murit, iar soţul ei este în stare gravă

Intoxicaţi de la o conservă de ton? Directoarea unui liceu din România a murit, iar soţul ei este în stare gravă

Intoxicaţi de la o conservă de ton? Directoarea unui liceu din România a murit, iar soţul ei este în stare gravă
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    09 Oct 2018   •   16:11

Directoarea adjunctă dintr-un liceu bihorean a murit, iar soţul ei se zbate între viaţă şi moarte după ce ar fi mâncat dintr-o conservă de ton.

Potrivit unor surse medicale, învăţătoarea Alina Ştiube, directoarea adjunctă a Liceului Nicolae Jiga din comuna Tinca, şi soţul ei au ajuns sâmbăta trecută la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea, cu greţuri şi vărsături. Cei doi le-au spus medicilor că au mâncat dintr-o conservă de ton, motiv pentru care au fost transferaţi la Secţia de boli infecţioase a Spitalului municipal Gavril Curteanu. Bărbatul fiind în stare gravă, a fost internat imediat la Secţia de Terapie Intensivă unde se află şi în prezent. Soţia sa, în schimb, a fost externată, duminică, pentru ca luni să revină, cu aceleaşi simptome, care ulterior s-au agravat. Marţi dimineaţa, Alina Ştiube a intrat în comă şi a murit.

Poliţiştii orădeni au început deja cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs decesul femeii, scrie adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: liceu directoare Bihor
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close