Antena 3 CNN Actualitate Media Moartea jurnaliştilor americani, reacţii internaţionale

Moartea jurnaliştilor americani, reacţii internaţionale

Moartea jurnaliştilor americani, reacţii internaţionale
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
26 Aug 2015   •   23:20

Antena 3 este alături de familiile celor doi jurnalişti împuşcaţi în timpul unei transmisiuni live, în statul Virginia. Postul nostru de televiziunie a trimis o scrisoare către însărcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson, pentru a-şi exprima regretul faţă de teribilul incident.

Tragedia din Virginia a stârnit şi reacţiile instituţiilor internaţionale pentru securitate. Şefa celei mai mari organizaţii de securitate din lume, Dunja Mijatović, condamnă actul extrem de violent petrecut în Virginia.

"Este un eveniment cumplit, o tragedie. Sincere condoleanţe familiilor şi colegilor victimelor. Am toată speranţa că autorităţle vor face tot ce le stă în putinţă pentru a-l aduce în faţa justiţiei pe făptuitorul acestui îngrozitor atac", a spusDunja Mijatović.

Şi postul nostru de televiziune se alătură demersului OSCE şi transmite un mesaj de condoleanţe familiilor jurnaliştilor împuşcaţi în Virginia. Antena 3 a trimis o scrisoare către însărcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson prin care îşi exprimă regretul faţă de producerea îngrozitorului eveniment.

"Echipa Antenei 3 îşi manifestă regretul faţă de tragicul incident petrecut în Virginia în care doi jurnalişti şi-au pierdut viaţa. Considerăm că astfel de acte de violenţă extremă asupra jurnaliştilor duc la crearea unui climat de teamă şi intimidare la adresa acestei profesii care întâmpină  riscuri în toată lumea. Transmitem condoleanţe familiilor celor doi jurnalişti, apropiaţilor lor şi poporului american. Sperăm că autorităţile îi vor face să plătească pe cei responsabili pentru această tragedie", este mesajul transmis însărcinatul cu afaceri al SUA.

×
Subiecte în articol: OSCE
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close