Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Interviu exclusiv cu premierul Viorica Dăncilă. Reacția liderilor de la Bruxelles în cazul protocoalelor și al achitărilor răsunătoare din dosarele DNA

Sinteza zilei. Interviu exclusiv cu premierul Viorica Dăncilă. Reacția liderilor de la Bruxelles în cazul protocoalelor și al achitărilor răsunătoare din dosarele DNA

Sinteza zilei. Interviu exclusiv cu premierul Viorica Dăncilă. Reacția liderilor de la Bruxelles în cazul protocoalelor și al achitărilor răsunătoare din dosarele DNA
Sursa foto: foto: captura Antena 3
10 Iul 2018   •   23:41

Mihai Gâdea a prezentat, în ediția de marți seară a emisiunii Sinteza Zilei, un interviu exclusiv cu premierul Viorica Dăncilă, realizat de Sabina Iosub la Bruxelles.

Viorica Dăncilă a avut, marți, o întrevedere cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la Bruxelles. La discuție au participat Frans Timmermans, prim-vice-președinte al CE, și Corina Crețu, comisar european pentru politică regională.

Viorica Dancilă a declarat că a prezentat liderilor europeni ultimele evoluții în ceea ce privește reforma și modificările din sistemul judiciar, iar Jean-Claude Juncker și Frans Timmermans au fost stupefiați în momentul în care au aflat despre existența protocoalelor secrete.

"Domnul Timmermans a spus că au existat protocoale între servicii secrete și procurori ceea ce este un lucru extrem de grav, iar domnul președinte Juncker a spus că acest lucru nu numai că este grav, este o încălcare a democrației. Deci, s-a discutat despre acest lucru, inclusiv despre cele 6.000.000 de telefoane ascultate, ceea ce este un lucru greu de crezut, dar din păcate un lucru real în România", a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul a dezvăluit că președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a spus în timpul întrevederii că multe guverne au avut probleme tocmai pentru că s-au implicat serviciile secrete.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei viorica dancila
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close