Antena 3 CNN Actualitate Social Noi detalii apar în cazul poliţistului agresor. Ce acuzații i se mai aduc lui Eugen Stan

Noi detalii apar în cazul poliţistului agresor. Ce acuzații i se mai aduc lui Eugen Stan

Noi detalii apar în cazul poliţistului agresor. Ce acuzații i se mai aduc lui Eugen Stan
de M.Z.    |    19 Ian 2018   •   20:21

În cei 20 de ani de activitate în structurile Jandarmeriei, Eugen Stan a primit o singură dată mustrare scrisă din partea superiorilor săi. Pentru neglijenţă. Însă, surse vorbesc despre faptul că agentul acuzat acum de pedofilie ar fi furat o mochetă chiar din sediul Parchetului Instanţei Supreme.

Nu s-a deschis o anchetă nici în 2007, când ar fi furat o mochetă din sediul Parchetului General, instituţie pe care trebuia să o păzească. Cum nimeni nu a depus plângere, Eugen Stan ar fi primit doar o mustrare scrisă. 

A fost sancţionat disciplinar pe 25 septembrie 2007 pentru "neglijenţă manifestată în îndeplinirea dispoziţiilor primite de la şefii ierarhici sau de la autorităţile anume abilitate de lege". Chiar şi atunci a primit calificativul "bine". Eugen Stan a lucrat 20 de ani în Jandarmerie, din decembrie 1990 până în 2010. A fost avansat în grad, iar totul a culminat cu transferul în Poliţie. 

Sursa: observator.tv

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close