Antena 3 CNN Actualitate Un an şi nouă luni de la cumplita tragedie din club Colectiv. Un eveniment de comemorare va avea loc duminică

Un an şi nouă luni de la cumplita tragedie din club Colectiv. Un eveniment de comemorare va avea loc duminică

Un an şi nouă luni de la cumplita tragedie din club Colectiv. Un eveniment de comemorare va avea loc duminică
de S.T.    |    28 Iul 2017   •   17:10

Cei care doresc să aprindă o lumânare în memoria victimelor incendiului de la Clubul Colectiv vor putea să o facă de duminică seara până luni dimineaţa, când va avea loc un eveniment dedicat celor care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident petrecut în urmă cu 21 de luni.

„În data de 30 iulie, începând cu ora 20,00 şi până la ora 8,00 dimineaţa, a doua zi, va avea loc evenimentul 'Noapte albă la #Colectiv', întrucât se împlinesc un an şi nouă luni de la cumplita tragedie care ne-a îndoliat inimile pe vecie. Haideţi să ne revedem şi să nu îi dăm uitării pe cei care nu se mai află fizic printre noi”, se arată într-un mesaj distribuit pe pagina de Facebook a Asociaţiei Colectiv GTG 3010.

Pe 30 octombrie 2015 în clubul bucureştean Colectiv s-a produs un incendiu în urma căruia 64 de persoane şi-au pierdut viaţa şi circa 200 au fost rănite. În club, trupa Goodbye to Gravity susţinea un concert de lansare a unui nou album. Incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului şi s-a extins rapid.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close