Antena 3 CNN Economic Companii Noul administrator al TAROM, șocat de ce a găsit în companie. 40% dintre angajați sunt rude

Noul administrator al TAROM, șocat de ce a găsit în companie. 40% dintre angajați sunt rude

Noul administrator al TAROM, șocat de ce a găsit în companie. 40% dintre angajați sunt rude
Sursa foto: Foto: Facebook
16 Dec 2015   •   15:37

Tiberiu Țiclea, membru al Consiliului de Administrație și proaspăt chief administrative officer al operatorului aerian, a declarat că 35-40% din totalul angajaților companiei naționale TAROM sunt înrudiți între ei, anunță newsair.ro.

Tiberiu Țiclea a mai declarat pentru newsair.ro că a fost șocat de ceea ce a găsit în companie: ”procedurile în companie sunt teribile, procesele sunt confuze, există structuri care pur și simplu nu știu ce au de făcut, există structuri paralele care se ocupă cu același lucru chiar și în achiziții. În departamentul IT există 4 structuri paralele care nu știu una de alta și care, mai rău, se încurcă una pe alta”.

Țiclea a spus că lucrează în prezent la realizarea unei hărți complete a modului în care ar trebui să arate de fapt derularea tuturor proceselor și procedurilor din companie. În plus, directorul administrativ va prezenta o nouă organigramă a TAROM în luna ianuarie dar și un nou sistem de evaluare reală a angajaților, întrucât, în momentul de față nu există nicio procedură de evaluare a personalului.

Angajații nu au fixate niciun fel de obiective, a mai precizat Țiclea, iar departamentul Comercial, cel care ar trebui să vândă de fapt, este complet inert, în opinia aceluiași oficial. Prin urmare, acesta ar urma să fie reorganizat.

În privința unor eventuale măsuri de restructurare, Țiclea a menționat că nu vor căuta să dea oameni afară decât din departamentele unde este neapărat nevoie să se întâmple asta.

Tiberiu Țiclea este ginerele Anișoarei Cornilă, directorul Direcției Juridice din Ministerul Transporturilor.


×
Subiecte în articol: Tarom
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close