Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, în elita mondială a televiziunilor. "În premieră", nominalizată la premiile Emmy

Antena 3, în elita mondială a televiziunilor. "În premieră", nominalizată la premiile Emmy

Antena 3, în elita mondială a televiziunilor. "În premieră", nominalizată la premiile Emmy
de M.Z.    |    30 Sep 2014   •   21:09
Mai sunt câteva ore până la Gala de decernare a premiilor Emmy de la New York, unde Antena 3 are onoarea să fie nominalizată alături de cele mai cunoscute şi apreciate televiziuni din toată lumea. În această noapte, la New York, are loc decernarea premiilor Emmy, cele mai importante din lume.
 
Antena 3 este recunoscută în galeria televiziunilor profesioniste, prin realizarea unor reportaje făcute de colegii de la emisiunea "În premieră".
 
Reportajul "Lungul drum spre casă", povestea lui Petrică, abandonat în România şi adoptat de un medic din America, este printre cele patru materiale nominalizate la categoria Emmy Current Affairs. 
 
Carmen Avram şi echipa ei au toate motivele să spere la premiu. Documentarul a fost deja dublu medaliat cu aur la o altă mare competiţie de televiziune: New York Festivals. 

Deja medaliaţi cu aur la New York Festivals, acum vor ajunge peste Ocean la Oscarurile pentru televiziune - premiile Emmy. 

Emisiunea În Premieră de la Antena 3 a fost nominalizată şi a câştigat, în cele opt sezoane, premii la majoritatea competiţiilor de televiziune din ţară şi din lume, de la APTR şi până la AIB Londra, New York Festivals sau Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo. Participarea la Emmy este însă cea mai mare bucurie a familiei În Premieră. 
 
Iată, mai jos, povestea lui Petrică:
 
Petrică este unul dintre copiii abandonaţi de România în orfelinatele groazei. Un băiat chinuit la căminul din Siret, un pol al suferinţei pentru orfanii din vremuri apuse, dar salvat, înainte să moară, de o familie de americani dornici să aibă un copil. 

Un băiat ajuns la maturitate înainte de vreme şi cu un suflet atât de mare încât, cu ajutorul echipei În Premieră, a avut curajul să vină şi să-şi vadă mama care l-a abandonat. 

Aşa s-a născut un reportaj emoţionant şi unic: Lungul drum spre casă - realizat de Denisa Morariu, Cristian Tamaş, Mihai Dină, Liviu Dochiţa şi Adi Robe, şi în care au pus suflet toţi membrii familiei În Premieră. 

×
Subiecte în articol: carmen avram
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close