Antena 3 CNN Actualitate Media Ediţie specială "Sinteza zilei", pe scena din Piaţa Mihai Viteazul din Craiova. Olguţa Vasilescu: Peste 25 de mii de craioveni vor veni la concertul aniversar

Ediţie specială "Sinteza zilei", pe scena din Piaţa Mihai Viteazul din Craiova. Olguţa Vasilescu: Peste 25 de mii de craioveni vor veni la concertul aniversar

Ediţie specială "Sinteza zilei", pe scena din Piaţa Mihai Viteazul din Craiova. Olguţa Vasilescu: Peste 25 de mii de craioveni vor veni la concertul aniversar
10 Iul 2013   •   22:09

Mihai Gâdea a adus emisiunea "Sinteza Zilei" la Craiova, acolo unde telespectatorii Antenei 3 au ales, prin vot democratic, să sărbătorească opt ani de existenţă ai acestui post de televiziune.

De pe uriaşa scenă din Piaţa Mihai Viteazul din Craiova, Mihai Gâdea şi Mircea Badea le-au mulţumit craiovenilor pentru onorarea de a-i întâmpina cu veselie şi voie bună în oraşul lor.

Finalista "Next Star" Ionela Dinu fredonează "Vara nu dorm" pe scena din Piaţa Mihai Viteazul, Craiova

Edilul Craiovei, Olguţa Vasilescu, a fost şi ea prezentă pe scenă, unde a vorbit despre miile de craioveni care vor veni la concertul de mâine.



Antena 3 sărbătoreşte, mâine, împlinirea a 8 ani printr-un spectacol-maraton la care, începând cu ora 20.00, vor urca pe scenă Loredana, Zdob şi Zdub, CRBL, Connect-R, Alex Velea, Holograf, Vunk, Puya, Corina, Hi Q, Akcent, Delia.

Concertul aniversar va fi transmis inclusiv pe internet, pe antenaplay.ro

Peste 20.000 de oameni sunt aşteptaţi în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova să aniverseze 8 ani alături de Antena 3, telespectatori, oficialităţi, reprezentanţi ai mediului de business din România, persoane publice şi prieteni ai Antena 3.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Antena 3 referendum
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close