x close

Fii alături de noi!

A crezut că are un simplu coș în bărbie. S-a dus la doctor și a descoperit ceva îngrozitor. "Dacă îl lăsam netratat, mi-ar fi mâncat toată fața"

de 11 Ian 2016   •   11:44
A crezut că are un simplu coș în bărbie. S-a dus la doctor și a descoperit ceva îngrozitor. "Dacă îl lăsam netratat, mi-ar fi mâncat toată fața" 127
Foto: facebook
O femeie din Australia a trecut printr-o experiență îngrozitoare după ce a descoperit ceea ce credea că este un simplu coș în bărbie. Australianca de 41 de ani avea să afle că suferă de o formă gravă de cancer.

Jodie Dominy s-a dus la doctor în momentul în care a obervat că umflătura nu se retrage. Inițial, medicii au liniștit-o spunându-i că este vorba probabil despre un punct de grăsime.  Umflătura devenea însă din ce în ce mai mare, lucru care a îngrijorat-o și a determinat-o să apeleze la un chirurg pentru a-i înlătura excesul.

În urma unei biopsii, a aflat că suferă de o formă rară de cancer. Medicii au fost nevoiți să îndepărteze chirurgical toată bărbia și să o reconstruiască cu ajutorul pielii și mușchilor de pe mâinile femeii.

"Dacă îl lăsam netratat, mi-ar fi mâncat toată fața", a povestit Jodie, pe Facebook, potrivit Daily Mail.

Australianca speră ca povestea ei să reprezinte un avertisment pentru cei care observă schimbări pe trupul lor și îi încurajează pe oameni să apeleze la medici în astfel de situații.


În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Cătălin Botezatu: „Am fost sechestrat în Danemarca şi urma să fiu lichidat”

Invitat în direct, la „Un show păcătos”, Cătălin Botezatu a vorbit despre perioada neagră a vieţii sale. Designerul spune că a fost chiar la un pas să fie lichidat în...

30 Iun 2016  •  10:42

sati