Antena 3 CNN Externe Avion cu 39 de persoane, prăbușit în Cuba. Autorităţile au revizuit bilanţul la opt morţi

Avion cu 39 de persoane, prăbușit în Cuba. Autorităţile au revizuit bilanţul la opt morţi

Avion cu 39 de persoane, prăbușit în Cuba. Autorităţile au revizuit bilanţul la opt morţi
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
de M.Z.    |    30 Apr 2017   •   01:20

UPDATE 01.20 - Autorităţile cubaneze au revizuit, sâmbătă noaptea, bilanţul la opt morţi, după ce un avion militar s-a prăbuşit într-o zonă montană din regiunea Artemisa, situată la aproximativ 80 de kilometri de capitala Havana, transmite The Guardian, potrivit Nesws.ro.

De asemenea, aeronava prăbuşită este un Antonov AN-26 produs în URSS.

Iniţial, presa cubaneză a relatat în mod eronat că ar fi vorba de 39 de morţi, după ce un avion comercial s-ar fi prăbuşit într-o zonă izolată din regiunea Artemisa.

----------------------------

Știrea inițială 22.53

Autorităţile cubaneze au anunţat, sâmbătă seara, că nu se aşteaptă la niciun supravieţuitor, după ce un avion cu 39 de persoane la bord s-a prăbuşit în apropierea localităţii Las Terrazas, situată la aproximativ 77 de kilometri de capitala Havana, scrie Daily Star, potrivit News.ro.

Presa locală susţine că aeronava Aerogaviota a pierdut în urmă cu mai multe ore legătura cu controlorii aerieni şi a încercat să aterizeze forţat într-o zonă izolată din apropiere de Las Terrazas.

Este vorba de un zbor intern şi nicio persoană nu ar fi supravieţuit tragediei aviatice din Cuba. ”Este o zonă greu accesibilă de la nivelul solului, iar primele date indică faptul că nu există supravieţuitori”, a declarat o sursă pentru publicaţia Cibacuba.

×
Subiecte în articol: Cuba avion prabusit avion
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close