Antena 3 CNN Externe Benjamin Netanyahu nu merge la funeraliile lui Nelson Mandela. E prea scump!

Benjamin Netanyahu nu merge la funeraliile lui Nelson Mandela. E prea scump!

Benjamin Netanyahu nu merge la funeraliile lui Nelson Mandela. E prea scump!
09 Dec 2013   •   14:05

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a decis să nu participe la ceremoniile funerare ale lui Nelson Mandela deoarece preţurile de călătorie în Africa de Sud ar fi prea scumpe, transmite presa de la Tel Aviv.

Netanyahu a renunţat la această călătorie pe ultima sută de metri din pricina costurilor destul de ridicate. Potrivit cotidianului Haaretz, transportul delegaţiei israeliene şi al echipei sale de securitate ar putea să depăşească două milioane de dolari.

Recent, liderul israelian a fost acuzat că a făcut cheltuieli mari şi nejustificate, din banii publici. Peste  un milion de dolari au fost cheltuiţi pentru întreţinerea celor trei reşedinţe ale sale. Săptămâna trecută, AFP a adus în atenţia opiniei publice o factură de apă, în valoare de  23.000 de dolari, pentru piscina vilei din Caesarea, o localitate din nordul Israelului.

Cincizeci şi trei de şefi de stat şi de guvern au confirmat că vor merge în Africa de Sud pentru a participa la funeraliile lui Nelson Mandela, a anunţat, duminică, ministrul sud-african de Externe, Maite Nkoana-Mashabane.

×
Subiecte în articol: Benjamin Netanyahu
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close