Antena 3 CNN Externe Bill Clinton: ?O conspiraţie vastă a aripii drepte îl atacă pe Obama?

Bill Clinton: ?O conspiraţie vastă a aripii drepte îl atacă pe Obama?

Bill Clinton: ?O conspiraţie vastă a aripii drepte îl atacă pe Obama?
Sursa foto: bill clinton
28 Sep 2009   •   17:49

Fostul lider american Bill Clinton crede că o ?vastă conspiraţie de dreapta? ce l-a atacat cât era preşedinte a fost slăbită, dar continuă să acţioneze contra lui Obama.
În cadrul programului NBC "Meet the Press," Clinton a fost întrebat dacă mai există această conspiraţie, termen pe care soţia sa, Hillary Clinton, acum secretar de stat l-a lansat.
"Puteţi paria. Sigur că este. Nu mai este la fel de puternică cum era, deoarece America s-a schimbat demografic, dar este la fel de virulentă precum era," arăta fostul preşedinte.
"Vreau să spun că se spun lucruri despre Obama -- este precum atunci când m-au acuzat pe mină de crimă şi toate acele lucruri pe care le-au făcut" declara Clinton, referindu-se, se pare, la teoriile conspiraţioniste despre sinuciderea viceconsilierului de la Casa Albă Vince Foster.

"Nu este bine pentru republicani şi pentru ţară ce se întâmplă. Ar putea să îi facă rău preşedintelui Obama. Pot să îi scadă cifrele, pot să crească opoziţia, dar, fundamental, el şi echipa sa au o agendă pozitivă pentru ."

Poporul are nevoie "de o dezbatere credibilă despre echilibrul potrivit între continuarea extinderii economiei prin stimuli şi începutul revenirii la un echilibru fiscal. Avem nevoie de o dezbatere credibilă despre care este cel mai bun mod de acoperire universală a sistemului medical?, declara Clinton.


Clinton a mai fost întrebat şi dacă este preocupat că alegerile de la jumătatea mandatului, din 2010, ar putea semăna cu cele din 1994, când republicanii au preluat controlul asupra Camerei şi Senatului după doi ani de mandat Clinton.

Acesta a respins categoric această posibilitate, apreciind că este imposibilă repetarea scenariului.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close