Antena 3 CNN Externe Cercetător român stabilit în China, apel disperat către Klaus Iohannis: „Am stat ca un cerşetor la poarta Consulatului României din Beijing”

Cercetător român stabilit în China, apel disperat către Klaus Iohannis: „Am stat ca un cerşetor la poarta Consulatului României din Beijing”

Cercetător român stabilit în China, apel disperat către Klaus Iohannis: „Am stat ca un cerşetor la poarta Consulatului României din Beijing”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Gabriela Mogos
de S.T.    |    31 Iul 2017   •   16:50

Gabriela Mogoş, profesor şi cercetător stabilit în China, adresează un apel către preşedintele Klaus Iohannis printr-o postare pe Facebook. Femeia susţine că a fost umilită de autorităţile de la Consulatul României din China în demersul său de a-şi reînnoi paşaportul.

Gabriela Mogoş are nevoie de paşaport pentru a-şi prelungi viza de şedere în China.

„Domnule Președinte al României,

Mă numesc Mogoș Gabriela și sunt cetățean român. Pentru moment lucrez ca profesor și cercetător la Hunan University of Arts and Science, Changde, R.P.China.

Domnule Președinte al României, am fost umilită de către oficiali români, lucrători ai Consulatului României la Beijing, R.P.China.
Domnule Președinte al României, mi-a fost interzis accesul în Consulatul României de la Beijing, P.R.China.
Domnule Președinte al României, terorist nu sunt!
Domnule Președinte al României, sunt un simplu cetățean al țării mele, România!

Din luna februarie 2017 încerc să obțin un pașaport nou, cel vechi expiră la început de septembrie, iar viza de rezidență in China pe 21.08.2017”, a scris ea pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close