Antena 3 CNN Externe Conflictul din Ucraina. Patru militari au murit şi alţi 14 au fost răniţi, în ultimele 24 de ore

Conflictul din Ucraina. Patru militari au murit şi alţi 14 au fost răniţi, în ultimele 24 de ore

Conflictul din Ucraina. Patru militari au murit şi alţi 14 au fost răniţi, în ultimele 24 de ore
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
de S.T.    |    20 Aug 2015   •   18:59

Patru militari au murit şi alţi 14 au fost răniţi în estul Ucrainei, în ultimele 24 de ore, în confruntările armate dintre forţele ucrainene şi separatiştii proruşi, potrivit unui oficial militar, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al departamentului operaţiunilor militare din cadrul administraţiei prezidenţiale ucrainene, Oleksander Motuzianik, în cadrul unei conferinţe de presă organizate joi la Kiev.

"Patru dintre militarii noştri au fost ucişi şi alţi 14 au fost răniţi ca urmare a luptei din ultimele 24 de ore", a precizat Motuzianik, citat de agenţia de presă ucraineană Interfax. El a atras atenţia asupra intensificării conflictelor armate dintre forţele ucrainene şi separatiştii proruşi, aducând în discuţie evenimentele din oraşul Mariupol, unde au fost trase focuri de artilerie în cursul zilei de luni.

Autorităţile ucrainene au anunţat luni că zece persoane, dintre care opt civili, au murit în cursul zilelor de duminică şi luni, în zona estică de conflict.

Citeşte şi:

Întâlnire Hollande - Poroşenko - Merkel pe tema conflictului din Ucraina. "Sper să găsim o soluţie până în decembrie"

×
Subiecte în articol: Ucraina
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close