Antena 3 CNN Externe EPIDEMIE DE MENINGITĂ în campusul universităţii Princeton

EPIDEMIE DE MENINGITĂ în campusul universităţii Princeton

EPIDEMIE DE MENINGITĂ în campusul universităţii Princeton
Sursa foto: Foto: theprincetonsun.com
16 Noi 2013   •   16:44
Şapte cazuri de meningită B au fost detectate în campusul universităţii Princeton, conform oficialilor. Conducerea universităţii a deschis subiectul vaccinării întregului campus, studenţi, profesori şi angajaţi, conform CNN
 
"Este o idee pe care o analizăm foarte atent. Vom discuta cu oamenii noştri de încredere şi când vom avea o decizie clară, o vom anunţa", a declarat Marting Mbugua, purtător de cuvânt al unităţii. 
 
Universitatea lucrează cu Centrul pentru Prevenirea Bolilor şi Departamentul de Sănătate din New Jersey pentru a bloca răspândirea problemei. 
 
Meningita Meningita este o inflamaţie a membranelor de protecţie care învelesc creierul şi măduva spinării, cunoscute sub denumirea colectivă de meninge. Inflamaţia poate fi provocată de infecţia cu virusuri, bacterii sau alte microorganisme, sau, în cazuri mai rare, de anumite medicamente. Meningita poate fi letală din cauza proximităţii inflamaţiei faţă de creier şi măduva spinării; prin urmare, afecţiunea este clasificată drept urgenţă medicală.
 
Universitatea Princeton este o universitate particulară de cercetare din SUA situată în localitatea Princeton, New Jersey.

Este cunoscută ca una dintre cele mai mari şi mai importante universităţi americane, fiind una din cele opt universităţi din Ivy League, şi este unul dintre cele nouă Colegii coloniale ce au fost fondate înainte de Revoluţia americană.
 

×
Subiecte în articol: epidemie meningita campus Universitate
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close