Antena 3 CNN Externe Gest memorabil făcut de locuitorii unui orăşel din Utah. Au sărbătorit Crăciunul în avans pentru ca un copil bolnav de leucemie să-l mai vadă o dată pe Moş înainte de a muri

Gest memorabil făcut de locuitorii unui orăşel din Utah. Au sărbătorit Crăciunul în avans pentru ca un copil bolnav de leucemie să-l mai vadă o dată pe Moş înainte de a muri

Gest memorabil făcut de locuitorii unui orăşel din Utah. Au sărbătorit Crăciunul în avans pentru ca un copil bolnav de leucemie să-l mai vadă o dată pe Moş înainte de a muri
de O.P.    |    28 Oct 2014   •   07:06

Într-un orăşel din Utah, Halloweenul şi Crăciunul au fost sărbătorite mai devreme. Întreaga comunitate s-a mobilizat pentru un băieţel de patru ani, care nu mai are mai mult de două săptămâni de trăit.

Părinţii săi au vrut să îi ofere încă un Crăciun fericit iar vecinii  au scos din dulap toate decoraţiunile de iarnă.

Ethan este cunoscut sub numele de Superman. Asta pentru că de aproape doi ani se luptă pentru a câştiga încă o zi de viaţă. Are numai patru ani acum, dar timpul este cel mai mare adversar al său, din cauză că suferă de leucemie acută limfoblastică.    

Părinţii micuţului au vrut să îi facă ultimele zile mai frumoase, aşa că alături de ei, toţi vecinii s-au dat peste cap pentru ca fiecare zi să fie memorabilă.

Aşa se face că într-o seară, doar în acest orăşel, oamenii au sărbătorit Halloweenul în avans.

Tot în avans a fost şi petrecerea de ziua lui Ethan. Peste o lună, el ar împlini cinci ani, o vârstă pe care nu va mai apuca, spun doctorii.

Chiar şi Crăciunul a fost sărbătorit. Vecinii şi-au scos din dulap decoraţiunile de iarnă, pe care le-au aşezat la loc de cinste, aşa cum o fac în fiecare an de Ziua Naşterii Domnului. Iar un radio local a difuzat colinde.

Chiar prin fața casei lui Ethan, a trecut o paradă cu personajele sale preferate de pe marile ecrane.

Deşi a fost diagnosticat cu leucemie cu doar două luni înainte de a împlini doi ani, boala nu a răspuns la tratament, iar copilul este tot mai slăbit de la o zi la alta.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close