Antena 3 CNN Externe Imaginea cu IUBITA lui Vladimir Putin care a stârnit REVOLTA RUŞILOR. Ce s-a întâmplat în faţa barului

Imaginea cu IUBITA lui Vladimir Putin care a stârnit REVOLTA RUŞILOR. Ce s-a întâmplat în faţa barului

Imaginea cu IUBITA lui Vladimir Putin care a stârnit REVOLTA RUŞILOR. Ce s-a întâmplat în faţa barului
de O.P.    |    29 Dec 2014   •   09:53

Vestea că Vladimir Putin a divorţat de soţia lui a făcut înconjurul lumii, iar pe bursa speculaţiilor au apărut informaţii potrivit cărora preşedintele Rusiei ar avea o relaţie cu fosta gimnasta Alina Kabaeva.

Deşi nu a confirmat oficial, preşedintele Rusiei a declarat la ultima conferinţă de presă că este "îndrăgostit şi că iubeşte". Însă, în acest weekend, reţelele de socializare din Rusia au luat foc după ce Alexander Belov, un personaj cunoscut în showbizz-ul din Rusia, a publicat o imagine care arăta cum mai mulţi soldaţi înarmaţi păzeau intrarea într-o cafenea.

Potrivit informaţiilor, în respectivul local s-ar fi aflat chiar viitoarea doamnă Putin - Alina Kabaeva.

"Cine credeti că #setemeatatdetare încât chiar şi când îşi bea cafeaua la #Кофемании are nevoie de paza militară cu arme automate (în poza se vede doar jumatate din paza)? Nu am vrut sa fiu leneş şi am aruncat o privire. Aşa că ştiu răspunsul. Daca ghiciti, va fac cinste cu un latte. UPDATE: Pe Instagram, deja a fost gasit raspunsul. Era vorba despre campioana olimpica si mama singura Alina Kabaeva."



×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close