Antena 3 CNN Externe În Rusia apele sunt tulburi. Ce se întâmplă neîncetat de 120 de zile şi nimeni nu a putut să oprească asta

În Rusia apele sunt tulburi. Ce se întâmplă neîncetat de 120 de zile şi nimeni nu a putut să oprească asta

În Rusia apele sunt tulburi. Ce se întâmplă neîncetat de 120 de zile şi nimeni nu a putut să oprească asta
de O.P.    |    10 Sep 2012   •   06:01

Au trecut patru luni de la învestirea lui Vlaimir Putin în funcţia de preşedinte iar ruşii continuă şi acum să protesteze faţă de întoarcerea lui la Palatul Kremlin.

Sute de susţinători ai naţionaliştilor din Rusia au ieşit în stradă pentru a îşi exprima din nou nemulţumirea faţă de fraudele comise în favoarea lui Putin la alegerile prezidenţiale.

Sute de oameni cu drapele roşii şi bannere au participat la un marş de amploare pe străzile din centrul Moscovei, în semn de protest faţă de politicile actualului guvern şi faţă de apartenenţa Rusiei la Organizaţia Mondială a Comerţului.

Obiectivele partidului naţionaliştilor din Rusia îi deosebesc de restul opoziţiei de pe scena politică rusească. Aceştia susţin că vor să schimbe întreaga guvernare.

Întreaga opoziţie rusă a protestat faţă de fraudele comise în cadrul ultimelor alegeri prezidenţiale, în urma cărora Vladimir Putin s-a întors în scaunul de la palatul Kremlin.



Î

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close