Antena 3 CNN Externe Incident neplăcut la un hotel de LUX din America. 19 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

Incident neplăcut la un hotel de LUX din America. 19 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale

Incident neplăcut la un hotel de LUX din America. 19 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale
de O.P.    |    08 Dec 2014   •   07:01

 19 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la Chicago, după ce un gaz cu miros extrem de neplăcut a invadat clădirea unui hotel de lux. Poliţia consideră că a fost vorba de un atac premeditat. În hotel avea loc un aşa-numit "festival al îmblăniţilor", la care mulţi participanţi sunt costumaţi în animale cu blană.

Festivalul era în plină desfăşurare: participanţii se distrau de minune, deghizaţi în personaje cu blană din desene animate sau jocuri video. Deodată, însă, ei au început să simtă greţuri sau ameţeli. Hotelul a fost evacuat iar 19 persoane au ajuns la spital, fără ca starea lor să fie prea gravă.

Clădirea a fost decontaminată iar festivalul s-a putut relua după câteva ore. Poliţiştii au descoperit că mirosul iritant provenea dintr-o casă a scărilor unde, la etajul nouă, fusese răspândită pulbere de clor. Cazul este tratat ca un atac criminal deliberat. Bănuielile anchetatorilor se îndreaptă spre militanţii radicali care apără drepturile animalelor. Participanţii la festival, care, în general, îşi fabrică singuri costumele, subliniază că folosesc doar blană sintetică şi nu naturală, deoarece iubesc şi ei animalele.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close