Antena 3 CNN Externe O familie din Marea Britanie a comandat online o cutie de banane, dar a primit la pachet una dintre cele mai periculoase insecte din lume

O familie din Marea Britanie a comandat online o cutie de banane, dar a primit la pachet una dintre cele mai periculoase insecte din lume

O familie din Marea Britanie a comandat online o cutie de banane, dar a primit la pachet una dintre cele mai periculoase insecte din lume
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
22 Oct 2014   •   09:27

Membrii unei familii din Marea Britanie au trăit spaima vieţii lor după ce au primit de la supermarket o "surpriză" extrem de periculoasă în cutia cu banane comandată online, scrie Daily Mail.

Este vorba despre cel mai agresiv şi veninos paianjen brazilian, a cărui muşcătură poate provoca decesul victimei în doar câteva ore.

În ciuda pericolului, tatăl familiei a reuşit pentru câteva momente să imobilizeze insecta şi să o fotografieze.

Cu ajutorul acelei fotografii s-a putut constata că era un păianjen călător brazilian, inclus de Guiness Book printre cei mai veninoşi din lume. Arahnida a fost capturată în cele din urmă, iar ouăle de păianjen găsite în cutie au fost congelate de specialişti.

Supermarketul care a onorat aşa o comandă a oferit familiei, drept compensaţie pentru incident, vouchere cadou în valoare de 150 de lire sterline.

Luna trecută, în Essex, o femeie a trebuit să îşi incinereze aspiratorul după ce l-a folosit pentru a aspira mai multe ouă de insecte descoperite în bananele cumpărate.


Foto: dailymail.co.uk

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close