Antena 3 CNN Externe Opriţi violenţa! Un egiptean şi-a ucis în bătaie soţia însărcinată pentru că nu a votat cu Mohamed Morsi

Opriţi violenţa! Un egiptean şi-a ucis în bătaie soţia însărcinată pentru că nu a votat cu Mohamed Morsi

Opriţi violenţa! Un egiptean şi-a ucis în bătaie soţia însărcinată pentru că nu a votat cu Mohamed Morsi
Sursa foto: Foto: masallahinsallah.wordpress.com
de S.T.    |    25 Iun 2012   •   10:11

Un instalator egiptean din Alexandria şi-a bătut soţia însărcinată până a ucis-o, după ce a aflat că aceasta nu a votat cu candidatul Fraţilor Musulmani Mohamed Morsi, a anunţat duminică publicaţia egipteană Al-Wafd, citată de Al-Arabiya în pagina electronică.

Potrivit poliţiei, cearta dintre cei doi s-a transformat în violenţă, în pofida rugăminţilor femeii. Bătută cu violenţă, aceasta a murit la spital din cauza rănilor.

Violenţa domestică a dominat titlurile ziarelor în Egipt pe fondul duelului dintre Morsi şi fostul premier Ahmad Shafiq. Alegătorii şi-au apărat vehement candidaţii şi au aşteptat cu nerăbdare rezultatele alegerilor.

Candidatul Fraţilor Musulmani, Mohamed Morsi, a fost declarat învingătorul alegerilor prezidenţiale din Egipt, duminică, de preşedintele Comisiei Electorale, Faruk Soltan.

Morsi a obţinut 13 milioane de voturi faţă de 12 milioane înregistrate de rivalul său, Ahmad Shafiq, fostul premier al lui Hosni Mubarak.



×
Subiecte în articol: Mohamed Morsi cearta bătaie
Parteneri
Cenunţătorul lui Coldea la DNA, dezvăluiri explozive despre şantaj
x close