Antena 3 CNN Externe Planul teroriştilor care poate DISTRUGE Europa: "Nimeni nu îi poate deosebi. Vor pune la cale atacuri CUTREMURĂTOARE"

Planul teroriştilor care poate DISTRUGE Europa: "Nimeni nu îi poate deosebi. Vor pune la cale atacuri CUTREMURĂTOARE"

Planul teroriştilor care poate DISTRUGE Europa: "Nimeni nu îi poate deosebi. Vor pune la cale atacuri CUTREMURĂTOARE"
de O.P.    |    07 Oct 2014   •   07:34

Agentiile de informatii americane sustin ca luptatorii Statului Islamic se dau drept refugiati sirieni pentru a intra in Europa. Pana acum, aproximativ 450 de germani musulmani radicalizati au calatorit in Siria si circa 150 s-au intors din aceasta tara, noteaza Jerusalem Post.

Informatiile obtinute de serviciile SUA arata ca jihadistii Statului Islamic se deghizeaza in refugiati sirieni care fug din calea razboiului, pentru a patrunde in Europa, unde planuiesc sa comita atentate teroriste. Publicatia germana Bild am Sonntag a relatat ca "americanii au decodat cu succes comunicatiile conducerii ISIL".

Din conversatiile liderilor Statului Islamic monitorizate de americani a reiesit ca membrii gruparii nu pot folosi aeroporturile in drumul lor spre Europa din cauza controalelor foarte stricte.

Oficiali ai Guvernului german au confirmat informatiile publicate de Bild am Sonntag. Un reprezentant al Ministerului german de Interne a declarat ca autoritatile "se axeaza pe terorismul jihadist", dar momentan nu exista informatii legate de vreun atac concret.

Jurnalistii germani au atras atentia ca, "in conditiile haotice de la granita dintre Siria si Turcia, este aproape imposibil să îi depistezi pe terorişti de refugiaţi".

×
Subiecte în articol: teroristi statul islamic
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close