Antena 3 CNN Externe Poliţia londoneză lansează un apel pentru găsirea a 17 infractori străini, între care şi români

Poliţia londoneză lansează un apel pentru găsirea a 17 infractori străini, între care şi români

Poliţia londoneză lansează un apel pentru găsirea a 17 infractori străini, între care şi români
Sursa foto: Foto: www.bbc.com
de S.T.    |    04 Mar 2015   •   12:05

Poliţia londoneză a lansat miercuri un apel pentru găsirea a 17 suspecţi străini "periculoşi", care s-ar ascunde în Marea Britanie, relatează BBC News Online.

Dintre cei 17 suspecţi menţionaţi miercuri de poliţie, cei mai mulţi sunt polonezi (opt), urmaţi de români (patru). Ceilalţi sunt doi lituanieni, un leton, un belgian şi un finlandez. Alexandru Cucu, în vârstă de 27 de ani, este căutat de autorităţile române pentru că a bătut un agent de pază cu o bară de fier. Un alt român este Balint Budi, în vârstă de 25 de ani, căutat pentru trafic de persoane.

Silviu-Bogdan Bruzlea, în vârstă de 27 de ani, este căutat de autorităţile române pentru a ispăşi o pedeapsă de 20 de ani de închisoare pentru uciderea unui bărbat cu o bâtă de baseball. Împreună cu alţii, el a lovit în mod repetat victima timp de zece minute. Cel de-al patrulea român este Octavian Medeleanu, în vârstă de 52 de ani, căutat de autorităţile române pentru trafic de persoane.

"Credem că aceste persoane sunt periculoase, aşa că scoaterea lor din comunităţile noastre şi aducerea în faţa justiţiei este de o importanţă crucială", a declarat detectivul Peter Rance.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close