Antena 3 CNN Externe Protest inedit în Camera Reprezentanţilor din SUA: "Constituţia nu trebuia scrisă de francmasoni!"

Protest inedit în Camera Reprezentanţilor din SUA: "Constituţia nu trebuia scrisă de francmasoni!"

Protest inedit în Camera Reprezentanţilor din SUA: "Constituţia nu trebuia scrisă de francmasoni!"
18 Oct 2013   •   13:14

Tensiunea din ultimele zile şi-a pus amprenta asupra angajaţilor din administraţia americană. Cu câteva minute înainte de aprobarea proiectului de buget din Camera Reprezentanţilor de la Washington, a avut loc un eveniment neobişnuit în sala de şedinţe.

O stenografă, angajată a Camerei, recunoscută pentru calmul ei, a pus mâna pe microfon şi a început să urle.

"Nu vă lăsaţi înşelaţi. Dumnezeu nu poate fi păcălit. O Cameră divizată nu poate să reziste", a urlat ea în primele secunde. La scurt timp, un ofiţer de securitate a scos-o din scenă, dar o înregistrare radio a surprins restul depoziţiei sale virulente.

"El(Dumnezeu) nu se va lăsa păcălit, El nu se va lăsa păcălit, nu mă atingeţi...! Nu se va lăsa păcălit! Cea mai mare dezamăgire este că nu există o naţiune sub voinţa lui Dumnezeu. N-a fost niciodată! Putea să fie, dar nu a fost! Constituţia nu trebuia scrisă de francmasoni şi îndreptată împotriva lui Dumnezeu. Nu puteţi sluji doi stăpâni! Rugaţi-vă la Dumnezeul nostru, Domnul Iisus Hristos!"

Toţi cei prezenţi au rămas total surprinşi de acest comportament dezechilibrat.

Un corespondent CNN, Dana Bash, a vorbit cu câţiva oameni care o cunoşteau pe femeie.

"Este o persoană cunoscută de toată lumea, ambabilă cu noi toţi, un coleg extraordinar şi respectat de toţi angajaţii. Ceea ce a făcut ne-a surprins pe toţi", spunea republicanul Peter King.
"Ofiţerul de securitate a lăsat-o să treacă pentru că ea lucrează acolo. A urcat pe podiumul de unde vorbeşte preşedintele. Nimeni nu se aştepta la un asemenea incident. Nimeni nu a luat-o în seamă, credeam că are vreo hârtie pe care trebuia să o înmâneze cuiva. Abia când a început să ţipe ne-am dat seama", a menţionat King.

Shennell S. Antrobus, şeful Poliţiei din Capitoliu, a declarat că femeia nu a fost arestată şi nici acuzată de vreo infracţiune.
Ea a fost însă transportată la un spital, unde urmează să fie evaluată riguros

 

×
Subiecte în articol: protest
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close