Antena 3 CNN Externe Stabilitatea Europei, ameninţată. Ce declară un important om din Rusia: "Este cea mai GRAVĂ criză de la sfârşitul Războiului Rece"

Stabilitatea Europei, ameninţată. Ce declară un important om din Rusia: "Este cea mai GRAVĂ criză de la sfârşitul Războiului Rece"

Stabilitatea Europei, ameninţată. Ce declară un important om din Rusia: "Este cea mai GRAVĂ criză de la sfârşitul Războiului Rece"
de O.P.    |    11 Apr 2014   •   13:19

Stabilitatea Europei este ameninţată de intensificarea sentimentelor antiruse în legătură cu criza din Ucraina, a avertizat, vineri, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

"În prezent, incitarea la sentimente antiruse pe fondul intensificării rasismului şi xenofobiei în numeroase ţări din Uniunea Europeană, a creşterii numărului de grupări ultranaţionaliste şi a complezenţei faţă de neonazism, fie că este în Ucraina sau în altă parte, ameninţă în mod evident stabilitatea europeană", a declarat el, citat de agenţia RIA Novosti.

Situaţia din Ucraina a declanşat cea mai gravă criză între Est şi Vest de la sfârşitul Războiului Rece.

Joi, preşedintele rus Vladimir Putin a avertizat europenii să asigure plata datoriei Ucrainei, altfel aprovizionarea lor cu gaz va fi ameninţată.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Operațiunea ”Neptun” și locul secret în care a fost ascuns aurul României
x close