Antena 3 CNN Externe "Suntem foarte încrezători că semnalele detectate provin de la cutiile negre". Aşteptarea chinuitoare a luat sfârsit

"Suntem foarte încrezători că semnalele detectate provin de la cutiile negre". Aşteptarea chinuitoare a luat sfârsit

"Suntem foarte încrezători că semnalele detectate provin de la cutiile negre". Aşteptarea chinuitoare a luat sfârsit
de O.P.    |    11 Apr 2014   •   08:08

Premierul australian Tony Abbott s-a declarat vineri "foarte încrezător" în faptul că semnalele detectate în sudul Oceanului Indian ar proveni de la cutiile negre ale avionului care efectua zborul MH370, dispărut pe 8 martie de pe ecranele radarelor civile.

"Am redus enorm de mult perimetrul căutărilor şi suntem foarte încrezători în faptul că semnalele pe care le detectăm provin de la cutii negre", a declarat Abbott la Shanghai.

Australia coordonează căutările internaţionale în sudul Oceanului Indian pentru găsirea epavei avionului de tip Boeing 777 aparţinând companiei Malaysia Airlines, dat dispărut pe 8 martie, cu 239 de persoane la bord, în timp ce efectua o cursă Kuala Lumpur-Beijing.

Vastul dispozitiv naval şi aerian mobilizat în zona în care probabil s-a prăbuşit avionul nu a descoperit nimic până la detectarea, weekendul trecut, a unor semnale de înaltă frecvenţă identice celor produse de balizele cutiilor negre ale unui avion.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Operațiunea ”Neptun” și locul secret în care a fost ascuns aurul României
x close