Antena 3 CNN Externe Un avion de transport militar libian s-a prăbuşit în Tunisia. Toţi cei 11 pasageri au murit

Un avion de transport militar libian s-a prăbuşit în Tunisia. Toţi cei 11 pasageri au murit

Un avion de transport militar libian s-a prăbuşit în Tunisia. Toţi cei 11 pasageri au murit
Sursa foto: Foto: AFP
21 Feb 2014   •   15:05

Un avion militar libian, având la bord mai mulţi pacienţi medicali, s-a prăbuşit, vineri, în apropiere de capitala Tunisiei. Toate cele 11 persoane aflate la bord au murit, anunţă autorităţile locale.

Din primele informaţii, reiese că unul dintre motoarele aeronavei a cedat, fiind cuprins de flăcări, iar pilotul ar fi încercat să efectueze o aterizare de urgenţă pe un câmp situat la 40 de km de capitala Tunis.


"Avionul s-a prăbuşit la primele ore ale zilei, cu 11 persoane la bord (trei medici, doi pacienţi, şi şase membri ai echipajului). Nu există supravieţuitori", relevă un comunicat al serviciilor de urgenţă tunisiene.

Deocamdată, nu s-au oferit detalii referitoare la identitatea victimelor. Aparatul de zbor, un Antonov-26, efectua o cursă medicală, decolase din Tripoli pentru transportul a două persoane bolnave spre un spital din Tunis.

Este cel de-al doilea accident aviatic înregistrat în Africa de nord din ultima perioadă, în care este implicată o aeronavă militară.
Săptămâna trecută, un avion de transport militar, aparţinând forţelor aeriene algeriene, s-a prăbuşit într-o zonă muntoasă din regiune. Atunci au pierit 77 de persoane, în cel mai grav accident aerian din ultima decadă, petrecut în Algeria.


×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close