Antena 3 CNN Externe Un bebeluş s-a înecat în cadă, în timp ce mama lui stătea pe Facebook

Un bebeluş s-a înecat în cadă, în timp ce mama lui stătea pe Facebook

Un bebeluş s-a înecat în cadă, în timp ce mama lui stătea pe Facebook
Sursa foto: Foto: homedailynews.com
17 Ian 2011   •   09:01

O americancă este acuzată de neglijarea şi uciderea propriului său copil. Bebeluşul de numai un an şi o lună s-a înecat în cadă, în timp ce femeia se juca pe Facebook, informează Reuters.

Shannon Johnson, în vârstă de 34 de ani, se află acum în arestul poliţiei americane. Femeia a recunoscut că este responsabilă de moartea copilului. Ea le-a povestit anchetatorilor că a pus copilul în cadă, apoi s-a dus într-o într-o altă cameră ca să se joace „Cafe World” pe Facebook.

Americanca s-a dus să-şi verifice copilul abia după zece minute, pentru că micuţul nu mai făcea nici un zgomot. L-a găsit cu faţa în jos, în apa din cadă. Deşi a fost transportat la spital, medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul prin înecare.

Când autorităţile au ajuns în locuinţa americancei, au găsit laptopul deschis. Femeia era conectată încă pe reţeaua de socializare. Shannon Johnson a recunoscut că-şi lăsa des copilul nesupravegheat, întrucât era...”independent”. Ea riscă acum 48 de ani în închisoare.

 

 

×
Subiecte în articol: Facebook copil deces SUA
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close