x close

Fii alături de noi!

Un nou atentat terorist în Turcia - VIDEO

de D.G.   •   14 Ian 2016   •   07:33
Un nou atentat terorist în Turcia - VIDEO 817
Foto: Agerpres/Xinhua
Cinci persoane au murit şi 39 au fost rănite într-un atentat cu bombă comis miercuri noaptea de militanţi din Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK) în sud-estul Turciei.

Atacul a avut loc în jurul orei 23:30 GMT şi a vizat o secţie a poliţiei turce din oraşul Cinar (provincia Diyarbakir), potrivit agenției de presă Dogan, preluată de AFP și Agerpres.

Două dintre victime au murit în explozia unei maşini-capcană, iar celelalte trei după prăbuşirea unui imobil situat din apropiere.

După ce au declanșat explozia unei mașini-capcană, membrii PKK și-au continuat asaltul cu lansatoare de rachete, a relatat Dogan.

Locuințe ale polițiștilor situate în apropiere au fost de asemenea lovite, rănind femei și copii, a adăugat agenția.

După mai mult de doi ani de încetare a focului, luptele mortale au fost reluate în vara anului trecut între forțele de ordine turce și PKK, eliminând șansele continuării unor convorbiri de pace angajate în 2012 pentru a pune capăt unui conflict ce a făcut peste 40.000 de morți din 1984.

sursa. Youtube

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Cătălin Botezatu: „Am fost sechestrat în Danemarca şi urma să fiu lichidat”

Invitat în direct, la „Un show păcătos”, Cătălin Botezatu a vorbit despre perioada neagră a vieţii sale. Designerul spune că a fost chiar la un pas să fie lichidat în...

30 Iun 2016  •  10:42

sati