Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 17 aprilie. Evenimente neprevăzute și cheltuieli foarte mari

HOROSCOP 17 aprilie. Evenimente neprevăzute și cheltuieli foarte mari

HOROSCOP 17 aprilie. Evenimente neprevăzute și cheltuieli foarte mari
16 Apr 2018   •   23:20

Berbec:

Ai multe lucruri de rezolvat azi, deci vei fi mai puţin comunicativ. Cei din jur iau tăcerea ta drept distrare. Nu le-o lua în nume de rău.

Taur:

Primeşti o invitaţie la un eveniment social din partea unor persoane pe care nu le cunoşti foarte bine. Nu le refuza, poţi rata o oportunitate.

 Gemeni:

Există posibilitatea de a primi o vizită inopinată din partea mai multor prieteni. Eşti foarte ocupat, dar îţi va prinde bine compania lor.

 Rac:

Vei fi surprins să afli că pe seama ta au început să circule bârfe meschine. Ne le băga în seamă, preocupă-te de lucruri mai serioase.

 Leu:

Simţi că ţi se golesc buzunarele în ritm accelerat. Este o perioadă în care eşti nevoit să cheltuieşti mult, însă investiţiile sunt de bun augur.

 Fecioară:

O zi agreabilă în care relaţiile cu prietenii, familia şi vecinii sunt perfect armonioase. Spre seară primeşti o vizită surpriză care te bucură.

 Balanţă:

Azi simţi nevoia de a-ţi ajuta semenii sau de a dona bani pentru caritate. Evenimente neprevăzute, însă, îţi vor împiedica planurile nobile.

 Scorpion:

E posibil să ai de-a face, azi, cu oameni din alt oraş sau chiar din altă ţară. Faci eforturi mari de comunicare, însă fără multe rezultate.

 Săgetător:

Îţi faci planuri pentru a petrece timp de calitate alături de persoana iubită, însă se ivesc tot felul de probleme. Ignoră-le, nu e grav.

 Capricorn:

Îţi va fi foarte greu să convingi pe cineva, azi, oricât de solide ar fi argumentele tale. Dă persoanei puţin timp pentru a rumega problema.

 Vărsător:

Îţi stă mintea numai la aventuri şi călătorii în locuri exotice. Poate că ar trebui să-ţi faci un plan serios şi să îţi realizezi visurile.

 Peşti:

Prietenii încearcă să te aducă cu picioarele pe pământ atunci când le vorbeşti de planurile tale îndrăzneţe. Ascultă-le argumentele.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close