Antena 3 CNN Timp liber Fun Fata asta a făcut-o deja de 12 ori. "Nu aş fi putut să refuz pe NIMENI". Ce au spus colegii când au aflat

Fata asta a făcut-o deja de 12 ori. "Nu aş fi putut să refuz pe NIMENI". Ce au spus colegii când au aflat

Fata asta a făcut-o deja de 12 ori. "Nu aş fi putut să refuz pe NIMENI". Ce au spus colegii când au aflat
de O.P.    |    31 Iul 2013   •   06:09

Deşi nu este căsătorită, o ziaristă din Statele Unite iubeşte la nebunie nunţile. Mai ales când este invitată să fie domnişoară de onoare, ceea ce s-a întâmplat, până acum, de 12 ori.

Cu o experienţă atât de bogată, jurnalista şi-a pregătit propria nuntă în cel mai mic detaliu. Singura problemă e mirele, pe care încă il mai caută.

În redacţia de ştiri interne al CNN, se spune, în glumă, că, atunci când nu este la serviciu, Stephanie Gallman este, cu siguranţă, la vreo nuntă. Sau, în orice caz, se pregăteşte pentru o asemenea ceremonie. Prietenele îi cunosc pasiunea şi, de-a lungul anilor, 12 dintre ele au invitat-o să le fie domnişoară de onoare.

Stephanie nici nu mai ştie la câte nunţi a participat. Le-a numărat până la 74, dar apoi a pierdut şirul. Fireşte, de fiecare dată i-a trebuit o toaletă deosebită, ceea ce i-a afectat sever bugetul.

Ziarista a scris, chiar, pe blog un articol glumeţ cu titlul "Mă declar... falită", care a avut peste trei milioane de cititori. Tot acolo, le-a oferit nuntaşelor fără experienţă sfaturi pentru limitarea cheltuielilor.

Stephanie nu se teme, totuşi, că va rămâne fără bani pentru propria ei nuntă. Ea a pregătit, deja, ceremonia, singura problemă fiind... alesul, care întârzie să se ivească. Dar, când îl va găsi, Stephanie le promite tuturor prietenilor o petrecere pe care o vor ţine minte.

×
Subiecte în articol: nunti
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close