Antena 3 CNN Timp liber Fun Mircea Badea: Mă anunţă presa că am pierdut un proces, însă e greu să pierzi ceva la care nu te-ai prezentat

Mircea Badea: Mă anunţă presa că am pierdut un proces, însă e greu să pierzi ceva la care nu te-ai prezentat

Mircea Badea: Mă anunţă presa că am pierdut un proces, însă e greu să pierzi ceva la care nu te-ai prezentat
de M.C.    |    03 Dec 2013   •   00:03

Mircea Badea a vorbit în ediţia de luni a emisiunii "În gura presei" despre cea mai recentă interacţiune a sa cu justiţia.

"Mă anunţă presa că am pierdut un proces, însă e greu să pierzi ceva la care nu te-ai prezentat...ca la "masa verde". E un fel de formă de viaţă, un homuncul şi m-a dat în judecată. Sincer să fiu, n-am înţeles de ce şi pentru ce. De ce, pentru că nu e cu toţi boii acasă. N-am înţeles şi nu m-a interesat şi pentru că nu i-am dat importanţă, m-a durut în cot" a povestit Mircea Badea.


O parte a presei, care a relatat despre proces, a etichetat "eşecul" lui Mircea Badea drept "umilitor". Realizatorul emisiunii "În gura presei" a oferit însă o altă dimensiune termenului, pe care l-a explicat în direct.
 
"Umilitor nu este să pierzi un proces pe care nu dai doi bani. Umilitor e să-ţi plece oamenii de pe post, să nu ai bani să treci strada, umilitor e la cină să lingi un timbru că n-ai mai primit leafa şi mori de foame, umilitor e să faci audienţe sub 1, că toate audienţele tale încep cu 0 şi partea consistentă începe după virgulă...umilitor e să-l pupi în fund pe Băsescu, astea-s lucruri umilitoare" a spus Mircea Badea.
 
La final Mircea Badea a spus că va ataca decizia instanţei. "Acum o să mă duc, fac apel sau recurs, nu m-am lămurit ce e. Mă duc, pentru că acuma îl bag în seamă pe judecătorul de la fond...Dacă aş trece pe un drum de munte şi în stânga e o prăpastie, şi aşa cu vreo două degeţele se mai ţine de o frunzuliţă vreun propagandist din ăsta băsist abject, duşmănos şi viermănos, mă întorc şi plec. N-am zis că-i dau un şpiţ în gură, că-i tai frunzuliţa, că-i dau un bobârnac peste băsău...mă obligă judecătorul să-l salvez?" s-a întrebat, retoric, Mircea Badea.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "În gura presei" cu Mircea Badea.
 

×
Subiecte în articol: proces justitie
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close